Tilbake til alle rapporter

Hullete hovedvei

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 18:09, man. 5 januar 2015

Sendt til Rygge og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Klosterveien fra Larkollveien til Dyreveien har flere hull som drar biler med litt større hjul i retningen midten av veien. Veien er smal og man er avhengig av at det er lett å holde bilen i veikanten når to større kjøretøy møtes. Det er spesielt ille i svingen ved den "blå butikken" og avkjørselen ned til Larkollenveien igjen (se pin på kart).

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Midt i veien rett ved der stikkveien fra Larkollen kommer opp er det to farlige hull. Er du uheldig her punkterer du elle slår felgen i stykker. Hold godt til høyre.

  Publisert anonymt 00:00, tir. 13 januar 2015

 • Det er også et veldig stort hull rett etter svingen ved stikkveien fra Larkollveien (retning den ironiske veien Hulveien). Disse tre megahullene må fikses ASAP ZULU!

  Publisert anonymt 09:26, tir. 13 januar 2015

 • Oppdatering 28.01.2015: De hullene som er nevnt i tidligere kommentarer har blitt utbedret. Nå er det derimot et par nye hull som begynner å vokse. Veien mellom Larkollveien og svingen ved Gullfunnet er på overtid hva angår feil på asfalten og jeg tør garantere at det blir flere hull i løpet av våren. Veien trenger desperat nytt dekke. Jeg håper det blir prioritert så snart som mulig etter snøen og tælen er borte.

  Publisert anonymt 12:34, ons. 28 januar 2015

 • Nå må noen ut her (igjen). Det er 7-8 svære krater i veien nå. Enkelte er veldig dype og det smeller noe voldsomt i bilen dersom man er uheldig og kjører ned i dem.

  Publisert anonymt 06:37, tor. 26 februar 2015

 • Ny asfalt

  Publisert anonymt 15:01, tor. 6 oktober 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter