Tilbake til alle rapporter

Gjerde skjuler vei

Rapportert i kategorien Sykkelveier av Toft Arild 19:49, fre. 23 januar 2015

Sendt til Sola og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Her har vegmyndighetene bygger en skjermvegg som er ca 3 meter høy. Når man sykler fra øst mot vest og får Fjordveien på høyre hånd kan man ikke se biler fra høyre før man praktisk talt er kommet ut i veien. For 2 måneder siden måtte jeg bremse så hardt at jeg falt over styret på min sykkel for å unngå kollisjon mot bil som kom fra høyre. Dette resulterte i brukket kragebein men påfølgende utlegg for legevisitasjoner. Hadde skjermveggen hvert lavere kunne man letter se kommende bilder og avpasse farten bedre. (det skal sies at jeg hadde redusert hastigheten før krysset men bilen kom så raskt på meg at jeg ble skremt - derfor bråbremsingen)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter