Tilbake til alle rapporter

Trafikk

Publisert av Hyunjung Kim 21:28, ons. 4 februar 2015

Sendt til Buskerud og Kongsberg 1 minutt senere

Det er for mye gjennomgangskjøring. Dette er en gate med skiltet "Gjennomkjøring forbudt". Veldig mange som ikke respekterer det. I tillegg er det mange som kjører for fort. Fare for barn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei. Kongsberg kommune er klar over at mange bryter dette gjennomkjøringsforbudet, men dette er i utgangspunktet ett brudd på trafikkbestemmelsene og derfor en sak for politiet, og vi oppfordrer deg til på ta kontakt med dem, slik at de kan utføre kontroller i området. Alternativet er eventuelt å be om fysisk stenging av veien.

    Posted by Kongsberg at 14:40, tor. 5 februar 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:58, tor. 5 mars 2015

  • Fortsatt mye kjøring over tillatt hastighet, samt folk som kjører igjennom (gjennomkjøring forbudt strekning). mange farlige situasjoner.

    Sendt inn av Hyunjung Kim 08:58, tor. 5 mars 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:28, tor. 2 april 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter