Tilbake til alle rapporter

Store hull i asfaltdekket, mange dype hull, umulig å passere uten å falle i ett eller flere hull.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Kvernstad & Sandem Bilverksted as 13:32, ons. 4 mars 2015

Sendt til Nannestad og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Stor belastning fra busstrafikk (v/ nr 156 - UniBus sitt hovedanlegg) - svært dårlig forfatning over lang tid - flere år med skader som sjelden utbedres. Gående og bilførere klager og er sjokkert over tilstanden (ikke mulig å kjøre der !) Hele Gamle Dalsveg er svært dårlig inkl. grusparti og gjennom boligfelt, men aller verst ved bussanlegget.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kommer helt sikkert til å benytte denne tjenesten igjen. Etaten som hadde anvaret for vegen, ringte meg faktisk etter et par dager og spurte om jeg var fornøyd med utbedringen. Og jeg var tilfreds med utbedringen, selv om jeg vet at det bare var en midlertidig reparasjon av dekket.

    Sendt inn av Kvernstad & Sandem Bilverksted as 14:33, ons. 1 april 2015, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter