Tilbake til alle rapporter

Hull i vegbana

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 12:00, ons. 8 april 2015

Sendt til Lindås og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Hull i vegbana. Har vore ordna fleire gonger utan suksess. Håpar dette holet og fleire vert ordna snarast. Vegen mellom Vågseidet og Myking har diverre ein del dårlege parti. Mvh Lars Hodnekvam

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skreiv melding om hull i vegbana den 8. april. Den 4. mai måtte eg ringja vegvesenet og purra. Etter den telefonen tok det ca ein og ein halv time før skaden var utbetra.

    Publisert anonymt 15:54, ons. 6 mai 2015, markert som fikset

  • Hei. Hullet i vegbana vart utbedra 4.mai, men arbeidet som er utført er heller dårlegt. Trafikken sakkar fortsatt ned når den nærmar seg hullet. Denne typen reparasjon viser seg gang på gang at ikkje er god nok. Slike slagull er til stor risiko for skade på bilar og bør utbedrast snarast.

    Publisert anonymt 08:25, ons. 13 mai 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter