Back to all reports

Busker på østsiden av gang og sykkelveien (vestsiden av Korsegårdskrysset) strekker seg utover sykkelstien

Reported in the Fortau/gangstier category anonymously at 11:42, tir. 21 april 2015

Sent to Ås and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Gjelder sykkelsti/gangvei på vestsiden av Korsegårdskrysset. Busker/vegetasjon som er plantet mellom sykkelstien og avkjøringsrampe vokser utover i sykkelstien. Dette fører til at syklister som kommer vestfra (fra Drøbak) og sykler østover(mot Ås) presses mot venstre i veibanen. Dette er veldig uheldig da det kommer en fullstendig uoversiktlig 90 graders sving få meter etterpå. Buskene bør trimmes kraftig, slik at man kan holde til høyre på sykkelstien og minske sansynligheten for møteulykker med sykkel i undergangen rett etterpå.

Dette er skolevei for mange elever på Brønnerud skole og brukes av mange med sykkel. Våre ferskeste syklister trenger all hjelp de kan få i dette uvanlig uoversiktlige gang og sykkelveianlegget, og trimming av vegetasjonen burde være en del av det årlige vedlikeholdet.

Jeg savner også en oppmalt midtlinje i de to undergangene. Det var tidligere oppmerket en midtlinje der som nå er slitt bort. Jeg har syklet med barna her mange ganger og ser at det er mye enklere for en skoleelev å holde seg på rett side av midten når delelinjen er der. Slik denne gang og sykkelveien er utformet, men nær sagt null sikt inn mot undergangen, er man avhengig av at alle holder seg på sin side av sykkelbanen for å unngå møteulykker i undergangene.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Alle busker ble klippet helt ned i fjor høst.

    State changed to: Løst

    Posted by T. Halbach at 22:29, tor. 10 mars 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?