Tilbake til alle rapporter

Dårlig og hullete veidekk FV 376, manglende vedlikehold

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 15:23, ons. 22 april 2015

Sendt til Masfjorden og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Her er veidekket over et helt strekke veldig dårlig og hullete. Dette er en fylkesvei som i tillegg til biltrafikk også er mye brukt som sykler, slik at syklistene slipper å sykle på større trafikkert vei. Men slik som veidekket er nå, er medfører det unødig risiko både for syklende og bilister. Anbefaler at hjulspor blir gruset opp før det legges nytt asfalt dekke

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:17, ons. 20 mai 2015

  • Svar fra Statens vegvesen sin representant i mail. Jeg gjengir svaret her:Hei!
    Viser til mottatt mail ang. dekke på Fv376. Vår driftsentreprenør Lemminkäinen skal følge opp hull i dekke, og har nå foretatt midlertidig lapping på strekningen. Vi har meldt videre behov for større dekketiltak, men har ikke mottatt midler for strekningen i 2015. Dette er dessverre det beste svaret jeg kan gi deg nå.

    Publisert anonymt 21:17, ons. 20 mai 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter