Tilbake til alle rapporter

Dyp grop i vei

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 14:14, tir. 28 april 2015

Sendt til Tromsø og Statens vegvesen region nord mindre enn et minutt senere

I 60-sonen på Breivikeidet er det ei dyp grop hvor veien har sunket (ser det ut som), man er her nødt til å bremse ned til 20-30 kilometer i timen for å komme seg over på et vettig vis, dette fører til problemer, ettersom gropa ikke er merket med noe skilter og den dermed kommer plutselig på, særlig når man kjører i fergekø fra Breivikeidet og har mange biler bak seg. Har kjørt over denne humpen 4 ganger den siste måneden og hver eneste gang tar bilen nedi med understellet, uansett hvor sakte jeg kjører. Posisjonen på kartet er ikke nødvendigvis helt nøyaktig, men om man kjører på veien med noe annet enn traktor vil man garantert merke gropen. Håper på snarlig utbedring og eventuell advarselsskilting frem til da.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette problemet er løst, gropen har for det meste blitt fylt med asfalt.

    Publisert anonymt 17:29, man. 4 mai 2015, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter