Tilbake til alle rapporter

Fartsgrense for høy

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Mari Wold Eriksen 18:15, man. 4 mai 2015

Sendt til Statens vegvesen region øst og Åsnes 5 minutter senere

Vi opplever at fartsgrensen på denne vegen er for høy ifht. trafikksikkerhet og ferdsel for beboerne her. Vi har en liten sønn på to år, og opplever daglig at bilistene som bor øverst i veien kjører altfor fort utifra forholdene (men de holder fartsgrense). Det bor også et lite barn nederst i veien, som om kort tid kommer til å ferdes i hage nært opptil og i veien. Vi ønsker oss en av følgende, eller alle: -lavere fartsgrense -barn leker-skilt -fartshumper. Det er skremmende hvordan de uten oversikt dundrer forbi i høy fart med traktorer og store kjøretøyer uten mulighet til å stoppe dersom en ball eller et barn skulle ferdes i vegen. Da det åpenbart ikke er mulig å avpasse farten i denne veien, vil vi bli veldig glade for en eller flere tiltak for fartsbegrensning i Baltebølsvegen. Dette problemet har vedvart i flere år, og selv om trafikken har minket etter at det ble forbudt å kjøre over gården der oppe, hjelper det ikke så lenge veien trafikkeres såpass hyppig av beboerne i veien selv. Takknemlig for om det gjennomføres noen trafikksikkerhetstiltak her, slik at det blir bedre og tryggere å bo inntil veien. Ha en nydelig dag!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter