Back to all reports

Trafikkskilt må fornyast

Reported in the Trafikkskilter category by Svein Helge Steinsåker at 09:17, tir. 5 mai 2015

Sent to Leikanger and Statens vegvesen region vest 2 minutes later

Det er 30-sone i Strandavegen, men dei fleste køyrer langt fortare; truleg fordi dei innbiller seg at det i Strandavegen er 50-sone. Årsaka til dette er at skiltet med 30-sone står litt "vekkgøymd", plassert midt i ein sving og på venstre side ved inngangen til Strandavegen. Det er dermed svært vanskelig å få auke på. Skiltet er også svært slitt, så det er vanskeleg å oppfatte merkinga av 30-sona. Når ein forlet Strandavegen står det på same plass eit skilt som markerer oppheving av 30-sona. Her vil bilistar ha betre muligheit til å oppfatte skiltet enn ved ankomst til Strandavegen, ettersom ein her nærmar seg skiltet på ei rett strekning med god sikt mot skiltet. Skiltet er også på denne sida så slitt at det er tilnærma umulig å sjå at ein forlet ei 30-sone. Skiltet må fornyast. Jamfør vedlagde bilde. Strandavegen er eit populært turområde med mange mjuke trafikantar. Det er difor viktig at bilistar held fartsgrensa. Det er også ein del anleggstrafikk i området, og desse må sjølvsagt også gjerat OBS på gjeldande fartsgrense.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 09:47, tir. 2 juni 2015

  • Still open, via questionnaire, 09:58, tir. 30 juni 2015

  • Still open, via questionnaire, 08:07, ons. 29 juli 2015

  • Still open, via questionnaire, 09:09, ons. 26 august 2015

  • Still open, via questionnaire, 10:43, ons. 23 september 2015

  • Etter 20 veker er ingenting gjort, og har også prøvd å henvende meg direkte til kommunen. Håpar trafikkskilta kan byttast ut. Det bør vere ein overkommeleg jobb for å betre tryggleiken for mjuke og harde trafikantar i området.

    Posted by Svein Helge Steinsåker at 10:43, ons. 23 september 2015

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?