Tilbake til alle rapporter

80 km/t sone på smal landeveg

Rapportert anonymt 22:23, tor. 7 mai 2015

Sendt til Gaular og Sogn og Fjordane 2 minutter senere

Eg kan ikkje forstå kordan det kan være 80 sone på RV 59 mellom Bringeland og Bygstad, det er ein veg som mange steder er for smal til at 2 vanlige småbilar kan passere, og har veldig mange krappe uoversiktlige svingar, og mange utkjørsler fra boliger langs heile strekka. Bussar og større transport kjører strekka mange ganger daglig, og møtet med lokale bileigarar med dårlig tid er alvorlig farlig mange ganger. I tillegg er strekka flittig brukt av lokale som jogger og går tur med hund og barnevogner, både på dagtid og i kveldsmørket. Eg syns fartsgrensa bør settas ned til max 60 her, det er ingen grunn til å kjøre i 80 på så dårlig veg. Men ingen fartsdumpar, takk. Dei er ein katastrofe for bilane.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter