Tilbake til alle rapporter

To hull

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 21:15, man. 25 mai 2015

Sendt til Rygge og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Her er det to mindre hull som kommer til å bli større om kort tid dersom det ikke utbedres. Store nok til at det smeller i kjøretøy som treffer dem.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei, etter at det var nyasvaltert i Klosterveien er det blitt ett dypt hull ved en kum i krysset Larkollveien / Klosterveien som biler kjører ned i og må ha hjelp for å komme løs igjen. Grunnen er at de ser til høyere for mulig trafikk fra Larkollen og ikke ser hullet. Det har sittet fast 5 biler der siden utbedringen og jeg har hjulpet opp en del av dem med å trekke de opp. Hver dag er det flere biler og hengere som er nedi hullet, men de har klart å komme videre. Jeg har spurt de om de vil melde skadene på bilene "kanalene" men de sier at jeg skulle ha sett hullet. Jeg har satt ned noen varselplater i hullet, så jeg håper at ikke flere setter seg fast der. Hilsen: Freilif Sakariassen Klosterveien 3 1570 Dilling Tlf 90050117

    Sendt inn av Freilif Sakariassen 19:26, man. 12 oktober 2015

  • Ny asfalt

    Publisert anonymt 15:00, tor. 6 oktober 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter