Back to all reports

Høy fart og farlig kryss

Reported in the Trafikkskilter category anonymously at 10:25, lør. 30 mai 2015

Sent to Elverum and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

Det ble for noen år siden åpnet for kjøring til skytebaner inne på Terningmoen via Vindheiavegen. Trafikkbildet endret seg da drastisk fra bare å være de som bor eller kjenner noen som bor i blindveien, til å bli ett sted rundt 50 og 70 biler de fleste hverdager rundt middagstider og enda mer på helger når det er stevner. Disse skytterne viser i stor grad mangel på kunnskap om vegtrafikkloven paragraf 3. Det kjøres som at de har stjålet bil og bensin (har målt hastigheter over 80 km/t på strekningen). Vi har satt opp 3 skilt med barn leker uten at det hjelper, her bør fartsgrensen skiltes offentlig og det bør etableres fartsdumper. I tillegg kjører de som at bilister som kommer på Vindheiavegen har vikeplikt fra høyre, noe jeg betviler siden de som kommer fra Terningmoen kommr fra en inngjerdet eiendom med bom. Her bør det skiltes før det skjer en stygg ulykke.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 11:04, lør. 27 juni 2015

  • Nei, og Fiksgatami får strykkarakter for anonymitet. Klikker på anonym og kommer i lokalavisa med teksten at jeg har skrevet brev til Statens Vegvesen og Elverum Kommune? Bør vel komme opp ett varsel om at det kun er på nettsiden til Fiksgatami at man er anonym. Har funnet ut under ofte stilte spørsmål at det kun er på siden anonymiteten gjelder.

    Posted anonymously at 11:04, lør. 27 juni 2015

  • Still open, via questionnaire, 11:37, lør. 25 juli 2015

  • Skiltet 30-sone, meget bra. Men skilting er mangelfull da man kommer fra skytefeltet som er skiltet 50 km/t så mangler 30-sone skilt inn på Vindheiavegen.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 10:14, man. 4 juli 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?