Tilbake til alle rapporter

Gangoverfelt og reduser hastigheten

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av liv karin 08:02, tir. 29 mars 2011

Sendt til Giske 2 minutter senere

Vi må krysse hovudvegen for å komme over til gangfeltet. Bilene og mye tungtransport kommer fort på denne strekkningen. Jeg vi att det skal bli en trygg plass for ungane å vokse opp, der de kan føle en trygghet når de må krysse vegen. Det er også regulert til friareal nede ved sjøn her, der er ei bade strand som ofte blir brukt av både barnehage og skole. og om sommeren er de også andre som tar turen ned hit. Jeg mener att vegvesene må jøre noe for å sikkre de myketraffikantane her. Trygg skole veg er det vertfall ikke!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jeg håper det blir en løsning for oss også snart. På Skjong er flere overgangsfelt og 50 sone. Og att det blir sagt att overgangsfelt blir en "falsk trygghet", synest jeg er dumt, de fleste er mer obs når det er skiltet med overgangsfelt. På Nordstranda er også overgangsfelt på 60 sonen, derfor synest jeg det er på tide att vi også får samme tilbudet som ander som må krysse hovudvegen.

    Sendt inn av liv karin 10:24, tir. 26 april 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:24, tir. 26 april 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter