Tilbake til alle rapporter

Sett ned fartsgrensen på Hunnedalsvegen 210-218!

Rapportert anonymt 08:29, ons. 1 juli 2015

Sendt til Rogaland og Gjesdal 1 minutt senere

Stort ønske om lavere fartsgrense på strekket Hunnedalsvegen 210 og forbi Hunnedalsvegen 218. Her krysser ofte både barn og voksne veien for å bade, stå på skjøyter, fiske eller andre vannsportsaktiviteter, mens store trailere og motorsykler dundrer forbi I mye mer enn 80 km/t. Gjør noe før en ulykke skjer her!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:36, ons. 29 juli 2015

 • Syns det er litt rart at RV45 (hunnedalsvegen) har 80 km grense (fri fart blant enkelte traffikanter) . litt påfallende at E39 har 70 og mye finere veistander .. Kjørte en tur på jæren og fant flere finere veier enn rv45 med 60 og 70 grense .mvh John

  Publisert anonymt 13:36, ons. 29 juli 2015

 • Tragedie dette med RV45 Hunnedalsveien, maken til dårlig utført arbeid i veien, veien er verre nå enn da den gamle asfalten var på. Først asfalterer de veien bra, for deretter slipe den ned så støyen blir dobbelt så høy, i tillegg enda verre når det regner. Andre steder når de legger dårlig blanding ( som i dette tilfellet var) sliper de ned dårlig blanding og legger nytt vei dekke! Hvorfor har ikke Velde AS fått på pakk om å ordne opp i sitt dårlig utførte arbeid? er det slikt at man sparer penger på gjøre veien trafikk farlig? må det skje noe før man skal ordne opp i tingene her i Norge?

  Farten er også en tragedie, hvorfor er det 80 km/t timen her? det har vært mer en en nesten ulykke på denne strekningen ved kryssing av vei og forbikjøringer som ikke ligner grisen. Er RV45 den nye autobahn med fri fart?

  Jeg tror alle som bor innover denne veien er frustrert over dårlig utført arbeid og farten her, jubelen sto høyt da nyheten kom at vi skulle få ny vei dekke og mindre støy, og nedturen var enda større da fresemaskinen kom tilbake for å ødelegge veien nok en gang.

  Veivesenet fra skiver seg ansvaret, Velde AS sier de ikke tar noe sikkerhet risiko analyse på veien, heller fikser de ikke opp problemene sine, Fylkeskommunen er aldri inne til å ta tlf, begynner faktisk lure på om de arbeider i det hele tatt. Nå må noen ta i et tak her og gjøre tiltak

  Få nytt veidekke etter fresingen slikt at støyen reduseres , sett ned farten!

  Mvh

  Stian Pettersen, Hunnedalsveien 210

  Sendt inn av Stian Pettersen 14:43, ons. 21 oktober 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter