Tilbake til alle rapporter

Grøft mangler

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 17:11, tor. 20 august 2015

Sendt til Tysfjord og Statens vegvesen region nord 3 minutter senere

Etter graving nedenfor et hus, Somemrsetveien 26, er grøften blitt borte/gravd igjen. Dette medfører at vinterstid renner vann over veien og skaper store issvuller. I vinteren som var kunne vi tidvis ikke kjøre over med bilen vår. Det dannes store hull og store issvuller. Brøytemannskapet prøvde å skrape bort issvullene i vinteren som var, men det holdt bare etpar dager. De sa at kommunen måtte få ordnet opp i grøfteproblemet der. Håper dette tas tak i slik at neste vinter blir bedre. All denne isen forårsaker også problemer for beboerne nedenfor da vann renner ned deres innkjørsel og blir til is/issvuller.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:07, tor. 17 september 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter