Back to all reports

Fv 119 mellom Lysaker og Gråmyra (korsbakken) i Levanger kommune

Reported in the Hull i vei category by Asbjørn Granhus at 14:27, fre. 21 august 2015

Sent to Levanger and Statens vegvesen 2 minutes later

Blir det asfaltering på FV 119 mellom Lysaker og Gråmyra? Veien er veldig dårlig og det er nettopp anlagt gang og sykkelsti på samme strekning.I forbindelse med det er asfalt kjørt sund og den var veldig dårlig fra før av.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Fartsgrensen er nå satt opp til 70km/t. Vil tro dette er i sammenheng med den nye gang og sykkelstien. I alle tilfeller vil fartsgrensen uansett være for høy da strekningen bl.a inneholder flere overganger/utkjørsler og uoversiktlig traffikkbilde grunnet bakketopper.

    Posted by Karen Wanderås at 18:27, fre. 18 september 2015

  • Her skal både barn, mopeder og biler med verdifull last krysse veien og kjøre utpå. Det finnes flere veier mellom Levanger og Skogn. Hvorfor må det gå like fort her som på E6? Veistandard og topografi på strekningen tilsier at dette er lite gjennomtenkt. Korsbakken ligger åpenbart langt bort fra City slow. Farten må ned før ulykken skjer!

    Posted by k.gys@hotmail.com at 22:47, fre. 18 september 2015

  • Flott at d er kommet gangveg med lys på denne strekningen, det var veldig nødvendig. Det som ikke er like bra, er at fartsgrensen ble satt opp fra 60 til 70km/t. Dette er en smal, uoversiktlig vei i relativt dårlig forfatning. Jeg kan ikke forstå at det skal være nødvendig å sette opp fartsgrensa her?! De fleste husene er på motsatt side av gangfeltet, noe som betyr at det er mange som må krysse veien. Så vidt jeg vet er det planer om å bygge flere hus og leiligheter i Korsbakken, da blir det enda flere som må krysse vegen. På noen av disse overgangene er det rett og slett ganske uoversiktlig og skummelt, værre blir det på glatt vinterføre.

    Posted by Marie.wanderas@hotmail.com at 23:20, fre. 18 september 2015

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?