Tilbake til alle rapporter

Gatelys. (Så lyser det, så lyser det ikke...)

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 22:58, tor. 3 september 2015

Sendt til Tolga og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Kjære tekniske duppeditter i Tolga Kommune. Her forleden ble faktisk vi Hodøler mer optimistisk enn vi også er til daglig, for en silde aften tentes gatelysene i bygda og alle var godt forlikt og vel fornøyd med at det kunne gå an å gå ute en oppholds-kveld, i opplyst vei og farbare grøfter.. Men hvor lenge var Adam i Paradiset..? Sannsynligvis noe lengre enn vi var velsignet med opplyste veier, 1,5 i tallet, siden ene enden av en vei ikke har lys. Hva er / var planen, egentlig.. Var det for å se at de brune stikkene med en pære i toppen faktisk stod der enda..? Og Gud bedre så irritabelt det da er når vi plutselig fant ut at "Nei, dette har vi ikke råd til".. God reklame for de som tror de sitter trygt og godt i kommunestyre-stolen sin kort tid før et valg.. Neppe.. Budsjett og penger, ja.. Ja-da, har hørt den før.. men ser en på hva som brukes av kommunale midler på andre ting som kommunens innbyggere kanskje ikke er like begeistret for som et splittet kommunestyre er bør nok sparekniven slipes i en annen vinkel. For å nevne det i samme slengen kan det kanskje være greit å SKRU AV gatelysene på DAGTID enkelte steder?? Som i vår lyste døgnet rundt, når de egentlig skal slukke ved midnatt.... Det er uten tvil høst, det er uten tvil mørkt på kveldstid, også i Hodalen, så da kan vel disse pinnene lyse de få timer på en kveld det her er snakk om. Har noe med ikke minst sikkerhet for de som ferdes langs veien i bygda å gjøre, for med den snittfarten enkelte presterer gjennom 60-sona i Hodalen kan du gjerne legge sammen 60-skiltene på hver side av veien... Og det har med trivsel å gjøre. Både for oss som bor her, og de som kjører forbi.. Godt, nært forestående valg.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter