Tilbake til alle rapporter

Hullete grusvei med ønske om fast dekke. 2435 Braskereidfoss, Rikenbergkrysset-Skjæret

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 13:48, søn. 13 september 2015

Sendt til Våler og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Mange års irritasjon på denne veien. Veeldig mange store hull, må stoppe helt opp for å komme over hullene visse plasser. Jeg har v flere anledninger ringt kommunen og klaget, det hjelper. De skraper veien, men det er liksom ikke noe å skape på. Men hullene blir borte, i 2 uker!!! Så er det huller det igjen. For noen år siden var det asfalt på denne strekningen, jeg vet ikke hvorfor kommunen fjernet den. For noen år siden var det en underskriftkampanje ang denne hullete strekningen, men.... nei kommunen hadde ikke råd. Det er umulig for ungene å sykle med støttehjul når støttehjulene kommer oppi disse hullene hele tiden. Bilene har heller ikke godt av å plutselig hoppe over nye hull eller hull som har blitt større!!! Vi har vel nesten gitt opp håpet, men nå prøver vi på nytt med dere, ønsker oss fast dekke!!! Strekningen er en fortsettelse av Ranumsvegen, mellom Rikenbergkrysset og Skjæret.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skolebussen kjører også her daglig.

    Publisert anonymt 08:12, man. 14 september 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:15, man. 12 oktober 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter