Tilbake til alle rapporter

Farlige hull i vegen

Rapportert i kategorien Hull i vei av Erik Titlestad 13:52, tir. 15 september 2015

Sendt til Statens vegvesen region øst og Ås 3 minutter senere

Dårlig veg med store huller som skaper farlige situasjoner for syklende og kjørende. Det har vært tre forholdsvis stygge uhell der barn faller når de sykler pga hullende i veien. Det har vært gjentatte forsøk på å fylle med grus, men det fungerer ikke. I tillegg støver veien ekstremt ved tørrvær. kommunen har forsøkt å ordne det med å påføre kjemikalier, noe som kun holder i 24 timer. Veien må asfalteres!!!!! Frem til det må kommunen prioritere å fylle hullene med noe som har holdbarhet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Takk for henvendelsen.

    Vi håper å få asfaltert veien i år med årets budsjett. Hvis den ikke blir asfaltert i år, vil den bli asfaltert neste år.

    Sendt inn av Mats Odden, Ås kommune 12:51, tor. 17 september 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:07, tir. 13 oktober 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter