Tilbake til alle rapporter

Gatelys som står og blinker hele kvelden og natten.

Rapportert i kategorien Gatelys av knut.helge.myklebust@bring.com 13:25, tir. 3 november 2015

Sendt til Vågsøy og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Hei, dette er tredje henvendelsen vedr. gatelyset som står rett utenfor huset mitt (stuevinduet) og blinker hele kvelden og natten. Dette startet fjor vinter, og da var beskjeden at dette ikke ble ordnet før gatelysene i gt. 5 var på plass. Nå ber vi som sagt for tredje gang om dette blir reparert, da det er ganske irriterende med all blinkingen inn i stuen hver kveld, samt at der er veldig mørkt på utsiden i dette området når lyset er av. Dette gjelder siste gatelyset i gate 6C, rett utenfor hus nr. 2 (Skramslia 11 ny adresse). Der er også et stor søkk i veien rett nedenfor trappen vår som legger seg dammer i og fryser til is når det blir kaldt. Dette skulle også vært utbedret før noen skader seg. Håper på positiv tilbakemelding denne gangen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:05, tir. 1 desember 2015

  • Gatelyset er fikset.

    Sendt inn av knut.helge.myklebust@bring.com 12:22, man. 4 januar 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter