Tilbake til alle rapporter

Ongoing project Bautevegen mellom Verkstadvegen og Enganevegen

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Jan Morten Nilsen 16:29, fre. 11 desember 2015

Sendt til Statens vegvesen region midt og Hareid mindre enn et minutt senere

Som eg har skrevet sikkert 12 ganger før og det blir sikkert 12 ganger til, veistykke mellom Verkstadvegen og Enganevegen er no så dårlig at meg blant andre har begynt å køyre fram i vågen for å komme ned på Hjørungavågvegen da Enganevegen også er no i dårlig forfatning. Sist dette stykke av Bautevegen vart "fiksa" hadde vedkommende med forlite asvalt så no er da krysset til Pilskogvegen full av holer der og. Forstår at dette stykke på Bautevegen ikkje kan vølast no mot vinter annet enn førstehjelp men håper inderlig at dette veistykke blir prioritert til våren å reparert skikkelig før der blir lagt nytt dekke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Vi har fått ny asvalt, blei bra det.

    Sendt inn av Jan Morten Nilsen 20:11, fre. 8 januar 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter