Back to all reports

6718 Deknepollen

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 08:54, ons. 20 januar 2016

Sent to Statens vegvesen region vest and Vågsøy less than a minute later

Når du har svingt av riksvei 15 for å kjøre ned mot "Måløy Stormarked" så passerer du en vei på din venstre side, den er veldig kort og leder inn til 3 hus, den er også kommunal og står ikke på kartet, derfor får jeg heller ikke rappotere et problem med den lille veien?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Grunnen til at de ikke får rapportere er at veien er privat.

    Posted by Odd-Henning Svoren at 09:54, ons. 20 januar 2016

  • Men situasjonen er slik at når vi skal svinge ut og opp til riksvei 15 så ser ikke i nedover til Måløy stormarked og hva eller hvem som kommer derfra, flere ganger nesten uhell fordi at de som kommer derfra heller ikke ser oss som skal svinge ut og det faktum at de kommer som oftest altfor for fort, 50 km/t er fartsgrensen der og den er også for høy , den bør settes ned kraftig og vi bør kunne få et speil som gjør vi ser og blir sett !!!!?

    Posted anonymously at 19:56, ons. 20 januar 2016

  • Men situasjonen er slik at når vi skal svinge ut og opp til riksvei 15 så ser vi ikke nedover til Måløy stormarked og hva eller hvem som kommer derfra, flere ganger nesten uhell fordi at de som kommer derfra heller ikke ser oss som skal svinge ut og det faktum at de kommer derfra kommer som oftest altfor for fort, 50 km/t er fartsgrensen der og den er også for høy , den bør settes ned kraftig og vi bør kunne få et speil som gjør vi ser og blir sett !!!!?

    Posted by Pål Dale at 08:44, tir. 26 januar 2016

  • Still open, via questionnaire, 18:47, ons. 17 februar 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?