Back to all reports

Snøbrøyting Tangenvegen/Gamle Ferjeveg

Reported in the Snøbrøyting category anonymously at 14:44, ons. 20 januar 2016

Sent to Statens vegvesen and Verdal 1 minute later

Det har blitt unnlatt å brøyte Tangen-/Gamle Ferjeveg bortsett fra fortauene. Dette gjentar seg hvert år, og hvis man ringer det inn blir man bare møtt med gretne kommentarer. Beboerne på Ørmelen betaler på lik linje med resten av innbyggerne i Verdal kommune for å få vegene vedlikeholdt og ryddet. Nå har den manglende brøytingen resultert i at skraping nødvendig, slik at bilene tar nedi skovlene og blir slengt sidelengs. Dette kan igjen føre til farlige situasjoner. Vegen må skrapes så fort det er råd for trafikksikkerhetens skyld! Samtidig må det nevnes at manglende brøyting/skraping har ført til problemer rundt Ørmelen ikke bare i år, men flere år tilbake. Om det er mangel på utstyr eller latskap, men vi håper noe blir gjort før vi kontakter avisene.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 17:55, ons. 17 februar 2016

  • Vegen ble skrapet dagen etter jeg sendte forespørsel, vel og bra. I ettertid har det vært nye, tunge snøfall og det samme problemet oppstår på nytt: Vegen blir ikke skikkelig brøytet og når brøytebil kommer er den blitt observert med skjæret så høyt at den ikke kommer i berøring med snøen. Om dette skyldes dumhet, sløvhet eller ren motvilje mot å brøyte vet jeg ikke. Uansett ser det ut til at kommunen selv må ut med rydde-utstyr for at resultatet skal bli bra.

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 17:55, ons. 17 februar 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?