Tilbake til alle rapporter

Dypt hull og stor dump

Rapportert i kategorien Hull i vei av Lene Vassdokken 17:13, tir. 5 april 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Vågå 2 minutter senere

Hvor: Søre Langskåre mellom nr. 6 og 15. Den store dumpa kom etter kommunens gravearbeid m/vann-avløp. Ble nok asfaltert før grunnen fikk satt seg. Hullet er nytt av året, og har kommet av at smeltevann har funnet veien ned. Hullet er så dypt at det gjør inn/utkjøring fra nr. 6 vanskelig, da man kan ødelegge bilen. Skulle vært grøfter i indre kant av veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:34, tor. 5 mai 2011

  • Jeg har egenhendig fylt hullet med singel (stein), som en midlertidig løsning. En del andre hull fikk en spade asfalt fra kommunen, for et par uker siden, men ikke dette. ;-(

    Sendt inn av Lene Vassdokken 18:16, søn. 5 juni 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:16, søn. 5 juni 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter