Tilbake til alle rapporter

Mange skader etter brøyting i Smiebakken i Volda

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Per Lund 16:24, lør. 2 april 2016

Sendt til Statens vegvesen region midt og Volda 1 minutt senere

En rekke ødelagte betongkanter ved gjesteparkering og brøyting inn i hagen til Smiebakken 26a etter sesongen 2015-2016. Slik kan det se ut etter en vinter med brøyting i Smiebakken der hverken kommune eller brøytemannskap har brydd seg med å sette opp brøytestikker. Se vedlagte bilde. Vi regner alle med at kommunen reparerer alle skadene langs vegen i Smiebakken slik at vi igien får et trivelig nabolag.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jeg fikk raskt svar fra Volda kommune. De hadde plan for opprydding i gatene etter snøbrøyting. I forrige uke ble det ryddet opp i Smiebakken. Det vil si at ødelagte betongkanter ble fjernet og tilgensende grasmark ble planert ned i asfalten. Håper at det skal legges nye kanter rundt gjesteparkeringen som tidligere. Skader i hage ble også ryddet.

    Sendt inn av Per Lund 11:11, søn. 1 mai 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter