Tilbake til alle rapporter

Byggefelt i Vågsvåg

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 12:29, man. 13 juni 2016

Sendt til Vågsøy og Statens vegvesen region vest mindre enn et minutt senere

På veien i byggefeltet i Vågsvåg er der ett kumlokk som er i stadig klaprer. dette er rett nedenfor gbnr 136/153. Når bilene kjører over slår det i huset på gbnr . dette er spesielt på badet ,høres ut som at det er fri vei rett ned . dere var og fixet det samme problemet i fjor og det varte i ca 2 mnd.ta gjerne kontakt med eier hvis dere vil komme inn å høre hvordan det er .

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:11, ons. 20 juli 2016

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:13, ons. 17 august 2016

  • Dette tok tid, men skal nå være glad noen tar seg tid til å sende meg spørreskjema for andre gang........ jeg trenger å få kummelokket fixet ikke å få mail !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Publisert anonymt 14:13, ons. 17 august 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter