Tilbake til alle rapporter

Høy hastighet i 60-sone

Rapportert anonymt 14:10, lør. 9 juli 2016

Sendt til Hedmark og Nord-Odal 1 måned, 3 uker, 2 dager, 21 timer, 3 minutter senere

Vi bor langs en 60-sone og her er det mange som rett og slett grisekjører. Jeg klager ikke over at folk ligger 10-15 over, men når det blir 20 - 30 - 40 er det en annen sak. Vi har små barn og dyr, huset ligger tett på veien, under bakketopp og har en utkjørsel med meget dårlig sikt nordover (bakketopp/sving). Våre naboer og vi føler at dette problemet bare blir større og større, og at hastigheten bare øker. Jeg vet ikke om noe kan gjøres men ønsker at noen ville se på dette problemet. Snittmåling over noen dager?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Sak har blitt opprettet og registrert hos kommunen, Statens Vegvesen har tatt kontakt for å undersøke hvordan ting kan forbedres.

    Publisert anonymt 09:46, ons. 28 september 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter