Tilbake til alle rapporter

Venter på asfalt

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 18:49, tor. 7 april 2011

Sendt til mindre enn et minutt senere

Beboerne langs FV911 har ventet siden 1980 på å få asfalt. Da ble grusveien utbedret og lagt til rette for asfalt..Siden har uendelig mange tonn med grus og sand blitt tippet på, og veien blitt skrapt når det har blitt uutholdelige kjøreforhold. Veien er 80 og 60-sone, men ingen av disse farstgrensene er aktuelle i perioder hverken vår eller høst, da er det så mye hull i veien at man må ned i gangfart for å i det hele tatt berge kjøretøyet. Med både maskinentrepenører og landbruksvirksomhet i området blir det mye og tung belastning på veien, og veien går i oppløsning ofte. Vi som bor her har store ekstrautgifter på alle kjøretøy pga den dårlige vegen,den er en daglig plage og i grunn en skam for Nordland i 2011!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:13, søn. 8 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter