Tilbake til alle rapporter

Overgrodd hage hindrer sikt og gangfelt mangler fartsdempende tiltak.

Rapportert anonymt 20:16, ons. 17 august 2016

Sendt til Randaberg og Rogaland 1 uke, 5 dager, 15 timer senere

Overgrodd hage v gangfeltet v rundkjøringen i krysset Ryggveien/Grødemveien gjør sikten dårlig - spesielt vanskelig å se de minste som snart er på vei til skolen. Siktsonen bør beskjæres ned til min 50 cm og gangfeltet bør ha fartshump som hindrer de som kjører i 50 og mer her. Ser daglig bilister som kjører for fort i dette krysset. Farlig sted/kryss for mange skolebarn. Uoversiktlig og rotete med gangfelt/rundkjøring og skiltjungel og byggarbeid m tungtransport på samme sted.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

 • Løst

  State changed to: Løst

  Publisert anonymt 22:50, lør. 1 april 2017

 • Ingen tiltak for fartsdempende tiltak er gjort i dette gangfeltet hvor mange skolebarn krysser veien hver dag og de som skal rett fram på Grødemveien kjører f o r t her. Omsider er det laget fartshump og to forhøya gangfelt til det nye feltet v Grødemveien - men dette løser likevel ikke problemet m farten der flest krysser veien - håper det kommer fortau på begge sider av veien snart. OG forhøya gangfelt der det virkelig trengs!

  Publisert anonymt 22:54, lør. 1 april 2017

 • Ingen GODE tiltak for fartsdempende tiltak er gjort i dette gangfeltet hvor mange skolebarn krysser veien hver dag og de som skal rett fram på Grødemveien kjører f o r t her. Omsider er det laget fartshump og to forhøya gangfelt til det nye feltet v Grødemveien - men dette løser likevel ikke problemet m farten der flest krysser veien - håper det kommer fortau på begge sider av veien snart. OG forhøya gangfelt der det virkelig trengs! Noe av buskasen er tatt bort - vokser vel til når sommeren kommer. OG skiltingen er blitt bedre.

  Publisert anonymt 22:57, lør. 1 april 2017

 • .

  State changed to: Åpen

  Publisert anonymt 22:58, lør. 1 april 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?