Back to all reports

Overgrodd hage hindrer sikt og gangfelt mangler fartsdempende tiltak.

Reported in the Annet category anonymously at 20:16, ons. 17 august 2016

Sent to Randaberg and Rogaland 1 week, 5 days, 15 hours later

Overgrodd hage v gangfeltet v rundkjøringen i krysset Ryggveien/Grødemveien gjør sikten dårlig - spesielt vanskelig å se de minste som snart er på vei til skolen. Siktsonen bør beskjæres ned til min 50 cm og gangfeltet bør ha fartshump som hindrer de som kjører i 50 og mer her. Ser daglig bilister som kjører for fort i dette krysset. Farlig sted/kryss for mange skolebarn. Uoversiktlig og rotete med gangfelt/rundkjøring og skiltjungel og byggarbeid m tungtransport på samme sted.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Løst

  State changed to: Løst

  Posted anonymously at 22:50, lør. 1 april 2017

 • Ingen tiltak for fartsdempende tiltak er gjort i dette gangfeltet hvor mange skolebarn krysser veien hver dag og de som skal rett fram på Grødemveien kjører f o r t her. Omsider er det laget fartshump og to forhøya gangfelt til det nye feltet v Grødemveien - men dette løser likevel ikke problemet m farten der flest krysser veien - håper det kommer fortau på begge sider av veien snart. OG forhøya gangfelt der det virkelig trengs!

  Posted anonymously at 22:54, lør. 1 april 2017

 • Ingen GODE tiltak for fartsdempende tiltak er gjort i dette gangfeltet hvor mange skolebarn krysser veien hver dag og de som skal rett fram på Grødemveien kjører f o r t her. Omsider er det laget fartshump og to forhøya gangfelt til det nye feltet v Grødemveien - men dette løser likevel ikke problemet m farten der flest krysser veien - håper det kommer fortau på begge sider av veien snart. OG forhøya gangfelt der det virkelig trengs! Noe av buskasen er tatt bort - vokser vel til når sommeren kommer. OG skiltingen er blitt bedre.

  Posted anonymously at 22:57, lør. 1 april 2017

 • .

  State changed to: Open

  Posted anonymously at 22:58, lør. 1 april 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?