Tilbake til alle rapporter

Ønske om skiltet fartsgrense

Rapportert i kategorien Trafikkskilter av Åsmund Herikstad 01:09, fre. 19 august 2016

Sendt til Lærdal og Statens vegvesen region vest 1 uke, 4 dager, 10 timer, 7 minutter senere

Jeg tror det kunne vært nyttig å ha satt opp et skilt med fartsgrensen for trafikk som kjører inn i tunnelen fra Lærdal i retning Fodnes. Når en kommer utifra tettbebygd strøk her så er det flere som her er usikre på hva ny fartsgrense er, 60, 70 eller 80 km/t. Når det da er skiltet om automatisk fartsmåling er det mange som 'safer' og kjører i 60 eller 70 km/t. Dette fører igjen til frustrasjon for mer stedskjente bilister og kan gi farlige trafikksituasjoner.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:27, søn. 23 oktober 2016

  • Mottok vedtak fra Statens vegvesen om at forslaget ikke ville bli gjennomført pga 80 sone skal fremgå av veiens omgivelser ikke skiltes.

    Sendt inn av Åsmund Herikstad 12:27, søn. 23 oktober 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter