Tilbake til alle rapporter

Mangel på sykkelbom

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 22:30, ons. 24 august 2016

Sendt til Østre Toten og Statens vegvesen region øst 5 dager, 12 timer, 47 minutter senere

På avmerket området ender grusvegen rett ut i hovedvegen. Denne grusvegen er mye brukt av barn som sykler til venner og til Kolbu skole. Men den burde vært en bom i enden eller så burde det f eks vært hogget slik at der ble mer oversiktlig. Jeg har snakker med foreldre som har vært vitne til barn på barneskolen , 5 klasse, som har syklet rett ut i vegen uten å sett seg for. I tillegg brukes denne vegen mye av mine barn og jeg er alltid bekymret når de skal slakke ned farten for å komme ut på hovedvegen. Bilene ser ikke et evt barn som ikke klarer å bremse ned nok på sykkel, eller glemmer seg bort osv. Utrolig farlig området, og det benyttes mye til sykling til skolen. Det er en bom lenger oppi vegen, mot skaugerud/Bøverbru der gamle jernbanelinja, som når er gang og sykkelvei under ute i hovedvegen. Der er det satt opp sykkelbom, det samme i Borglund. Denne overgangen trenger også sykkelbom da den også er en skoleveg (skolevegen starter i Olstadvegen der denne vegen, sagsvegutua krysser under 1 km lenger oppe) så denne vegen er i praksis en skoleveg og brukes til det av mange barn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter