Tilbake til alle rapporter

Pærer gåen i gatelysene

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 22:38, tor. 7 april 2011

Sendt til Tvedestrand 1 minutt senere

Gatelyset på toppen av Havekleiva (toppen av bakken fra Haven) er gåen, samt gatelyset på toppen av den lille bakken etter fotballbanen i Sanna (vis a vis det grå huset). Det var også tidligere et gatelys på toppen av bakken ned mot Sanna (overfor postkassene), etter at stormen Tuva rev ned dette er den aldri blitt erstattet - det er et stort ønske om at man kan få den erstattet. [Kartet som er vedlagt er meget upresist for øya vår, så følg heller beskrivelsen i teksten.]

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kommunen informere om at de kun skifter lyspærer to ganger i året, i februrar og i september - de har notert lysstolpene som er meldt inn, men de vil ikke bli byttet før i september.

    Publisert anonymt 10:08, ons. 13 april 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter