Tilbake til alle rapporter

Hull, sprekker, kuler

Rapportert i kategorien Hull i vei av Terje Grønning 16:53, ons. 28 september 2016

Sendt til Statens vegvesen region øst og Vestre Toten 1 minutt senere

Hele veien 89 fra rundkjøring til rv 33 er det foretatt reperasjoner etter sprekker og huller i vegbanen. Reperasjonene er dårlig utført, brukt hoppetusse og ikke veivals for å komprimere med det resultat at det blir nesten som å kjøre på vaskebrett. Dert er også lagt på litt for mye asfalt, sånn at det blir forhøyninger. Bilene kjører nå siksakk mellom skadene (reperasjonene) meg iberegnet. Jeg kjører Caravelle minibuss og kan nesten ikke kjøre over 50 kmh. Vet alle som kjører over høgda her og vi som bor her er meget frusterert over hvordan vegen har blitt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter