Tilbake til alle rapporter

Kryss mellom gang/sykkelveg og Raudemyrvegen/Lerkvegen

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 16:58, lør. 1 oktober 2016

Sendt til Statens vegvesen region midt og Volda 2 minutter senere

Gang/sykkelvegen som kjem ned mot Raudemyrvegen/Lerkvegen burde ha ein bom slik at den bremsa på farta til syklistar og andre som kjem i stor fart ned bakken. Det er ofte svært nær kollisjonar mellom bil og syklistar.... Bilar som kjem bortetter Raudemyrvegen ovanfor rekkehusa mot Lerkvegen er ikkje obs på dei som kjem ned gang/sykkelvegen. Lenger nede i gang/sykkelvegen mot Heltnevegen er der ein bom, men det burde være ein ovanfor også før det skjer ei stor ulykke! Vi har hus og utsikt mot krysset her og ser farta som syklistar etc kjem ned vegen i. Ta dette opp til ei vurdering før ei ulykke skjer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter