Back to all reports

Manglende veilys

Reported in the Gatelys category by Harrieth Aira at 22:19, fre. 7 oktober 2016

Sent to Tysfjord and Statens vegvesen region nord less than a minute later

Denne veien har ikke veilys som medfører at det er bekmørkt å bevege seg utendørs i mørketiden. Dette er den eneste kommunale veien på Drag som ikke har veilys. Vi som bor langs denne veien betaler like mye i kommunale avgifter som andre på Drag, men må leve med en bekmørk vei tre fjerdedeler av året. Dette har vært tatt opp mange ganger med kommunen uten resultat. Jeg har bodd her siden 2004, altså i 12 år med denne situasjonen, og forventer at dette må fikses nå. Hvor lenge skal vi bo her uten veilys? Det er utrivelig å bevege seg utendørs, i tillegg farlig spesielt for de eldre og barna som bor langs veien når det er isete og glatt ute og når man ikke ser noen verdens ting. Nå mener jeg det er på tide at noe blir gjort med dette.

Mvh

Harrieth Aira, beboer.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 07:59, søn. 6 november 2016

  • På grunn av kommunens økonomiske situasjon vil ikke utbedring av veilys bli prioritert i den nærmeste tiden. Kommunen er klar over ulike utfordringer vedr. sikkerhet og myndighetskrav, og vil følge opp utbedring når forholdene ligger til rette for dette. Med hilsen Tysfjord kommune.

    Posted by Tysfjord kommune at 10:46, fre. 11 november 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.