Tilbake til alle rapporter

Manglende veilys

Rapportert i kategorien Gatelys av Harrieth Aira 22:19, fre. 7 oktober 2016

Sendt til Tysfjord og Statens vegvesen region nord mindre enn et minutt senere

Denne veien har ikke veilys som medfører at det er bekmørkt å bevege seg utendørs i mørketiden. Dette er den eneste kommunale veien på Drag som ikke har veilys. Vi som bor langs denne veien betaler like mye i kommunale avgifter som andre på Drag, men må leve med en bekmørk vei tre fjerdedeler av året. Dette har vært tatt opp mange ganger med kommunen uten resultat. Jeg har bodd her siden 2004, altså i 12 år med denne situasjonen, og forventer at dette må fikses nå. Hvor lenge skal vi bo her uten veilys? Det er utrivelig å bevege seg utendørs, i tillegg farlig spesielt for de eldre og barna som bor langs veien når det er isete og glatt ute og når man ikke ser noen verdens ting. Nå mener jeg det er på tide at noe blir gjort med dette.

Mvh

Harrieth Aira, beboer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 07:59, søn. 6 november 2016

  • På grunn av kommunens økonomiske situasjon vil ikke utbedring av veilys bli prioritert i den nærmeste tiden. Kommunen er klar over ulike utfordringer vedr. sikkerhet og myndighetskrav, og vil følge opp utbedring når forholdene ligger til rette for dette. Med hilsen Tysfjord kommune.

    Sendt inn av Tysfjord kommune 10:46, fre. 11 november 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter