Tilbake til alle rapporter

Fleire store hull i spildavegen + store deler av asfalten mangler mange plasser

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Marianne Prestegård 20:10, lør. 22 oktober 2016

Sendt til Granvin herad og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Ved innkjørselen til spildavegen, er det kommet eit stort hull i veien der det mangler asfalt. Stort sett resten av vegen opp til spildo består av hull og at asfalten har forsvunnet. Dette har vært slik i 15 år og blir bare værre. Sist gang det blei asfaltert her var for over 30 år siden og no går det ut over bilene til oss som bur her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problemet blei ikkje fiksa. Einaste som skjedde, var at dei kom med ein lastebil med asfaltsand og ein spade. Då la dei litt i noen humper, men ikkje der som det faktisk er værst, nett slik som dei har gjort kvar gong. Linkarma og dempara på bilane blir øydelagte av å kjøre der.

    Publisert anonymt 16:06, tor. 10 november 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter