Tilbake til alle rapporter

Veldig dårlig sikt mot venstre ved innkjøring på RV62

Rapportert i kategorien Trær anonymt 21:57, tir. 15 november 2016

Sendt til Nesset 3 minutter senere

Dårlig sikt til venstre ved innkjøring på RV62 fra komunal vei. Her oppstår det ofte farlige situasjoner pga. At man ikke ser tilstrekkelig langt når det kommer biler. Dette fører ofte til at biler som kommer kjørende på rv62 må kjøre forbi biler som akkurat har kjørt inn på rv62 fra kommunal vei. Her er det 80-sone. Ved å rydde noen ekstra meter med skog ved veikrysset langs rv62 (mot sunndalsøra) så vil man øke sikten med <100-meter og da vil disse farlige situasjonene være borte.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:34, tir. 13 desember 2016

  • Dette er andre gang jeg legger inn denne saken her på rydd gata mi.det er Flere år siden første gang jeg la denne saken inn,men ingen ting har skjedd,desverre. Håper at dette nå blir tatt tak i før en alvorlig ulykke skjer.

    Publisert anonymt 22:34, tir. 13 desember 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter