Tilbake til alle rapporter

Mørkt gatelys - Solhola 12, 5300 Kleppestø

Rapportert i kategorien Gatelys av Bernt Grøndal 08:40, tir. 6 desember 2016

Sendt til Askøy og Statens vegvesen region vest mindre enn et minutt senere

Gatelys utenfor Solhola 12 (rett over veg ved gul dobbelgarasje) har vært mørkt i over et år nå. Har tidligere vært meldt flere ganger av flere beboere. BKK sier de venter på utskifting av armaturer fra Askøy Kommune. Askøy kommune viser til sin avtale med BKK som innebærer at de skal skifte disse og få orden på problemet. Vi har flere små skolebarn som nå må gå i "stummende" mørke på sin daglige skoleveg. dette må nå ordnes !!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Sender meldingen til Teknisk avdeling.

  Posted by Askøy at 10:05, tir. 6 desember 2016

 • Vi har fremdeles mørkt gatelys v/solhola 12. Saken er meldt flere ganger over 1,5 år. Burde bli løst snarest da vi har flere skolebarn som bør ha opplyst skoleveg.

  Sendt inn av Bernt Grøndal 09:32, tir. 3 januar 2017

 • Beklager dette, fra 01.01.2017 er det MESTA som har overtatt driften for gatelys på Askøy. Se på nettsiden til Askøy kommune under Vei og transport der kan en melde fra i kartet eller ringe et vaktnummer.

  Posted by Askøy at 14:52, tir. 3 januar 2017

 • Meld feil på veilys https://portal.sima24.no/ MeldInn/ map_public.aspx?fid=1

  Publisert anonymt 14:51, fre. 6 januar 2017, markert som fikset

 • Mørke gatelys ved innkjørselen til Holmaveien på Hanøy til innkjørselen til Hanøy kai.Veldig frustrerende da det har vært mørkelagt siden før påske ☹️På tide det blir ordnet.

  Sendt inn av Linda 23:05, mandag 11 mai 2020

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter