Tilbake til alle rapporter

Manglende strøing av fortau

Rapportert i kategorien Buss- og togstopp anonymt 17:21, ons. 14 desember 2016

Sendt til Tromsø 4 minutter senere

Livsfarlige forhold på fortauene i sørbyen, både i Strandvegen og Bjørnøygata. Onsdag ettermiddag 14.12.2016 i femtida går et eldre ektepar av rute 33 ved busstoppet i Bjørnøygata. Mannen glir på hålka og slår bakhodet i isen med et smell. Den fortvilte kona iler til, men lider omtrent samme skjebne. Begge ligger lenge urørlige på isen, bussen kjører videre, men snille medpassasjerer hjelper de to på bena etterhvert. Et under at det ikke ble tur på legevakta. Vi skjønner at det er mange veier og fortau å strø ved væromslag, men alle busstopp bør i alle fall prioriteres.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter