Tilbake til alle rapporter

Skjøter i veibanen

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 00:57, tor. 15 desember 2016

Sendt til Statens vegvesen region sør og Sandefjord 3 minutter senere

Langsgående skjøter i veien gjør at det slår/smeller i bilens understell. Dette merkes spesielt godt i biler med lavprofildekk. Disse skjøtene er lokalisert på Sandefjordsveien retning mot e18 like etter avkjøringen til Nedre movei (rett før man kjører under broen ved Mo Terrasse). Her er det tofelt og fenomenet jeg har sett flere ganger nå er at mange legger seg over i begge felt for å unngå å skade sin egen bil! Jeg forsøkte samme "feltvalget" selv da jeg var helt alene på strekningen og da merker man nesten ikke slagene i understellet.. -Her må skjøtene jevnes ut før vi får alvorlig ulykke på strekningen som følge av at mange bilister (ulovlig) legger seg ut og tar begge felt. Konsekvens kan bli at noen presses over og evnt kolliderer med møtende trafikk. Hastighet på stedet er 60 og 70sone.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:42, tor. 12 januar 2017

 • Har innrapportert om potensiell farlig situasjon som oppstår tidvis- ingen tilbakemelding og ingen utbedring på veien.

  Publisert anonymt 08:42, tor. 12 januar 2017

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:33, tor. 9 februar 2017

 • Jeg har ikke hørt noe og problemet er ikke tatt alvorlig. Har også observert de som kjører på innsiden av kantlinje for å minimere slagene som skjøtene gir.

  Publisert anonymt 11:33, tor. 9 februar 2017

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:43, tor. 9 mars 2017

 • Fortsatt ikke hørt noe eller fått tilbakemelding.

  Publisert anonymt 13:43, tor. 9 mars 2017

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:53, tor. 6 april 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter