Tilbake til alle rapporter

Farlig veikryss trenger speil

Publisert av Marie Bergenhem 16:02, søn. 8 januar 2017

Sendt til Rogaland og Rennesøy 3 minutter senere

Når man kjører ned fra Hellandsveien 55 og ut på Hellandsveien så har man ingen oversikt over veien på høyre side. Det er umulig å se da Hellandsveien går i en bakke nedover og når man kommer fra Hellandsveien 55 har man null sikt til høyre. Selv når man sklir langt fram i krysset så har man ingen sikt. Eneste sikten man har er når det er mørkt ute og man kan se lyset fra billyktene. Svært farlig kryss, heldigvis lite trafikk, men det hadde hjulpet enormt mye om vegvesenet kunne montert et speil der slik at man kan se hva som kommer fra høyre.

På forhånd takk

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter