Back to all reports

Dårlig brøyting

Reported in the Snøbrøyting category by Lindis Isachsen at 16:42, man. 9 januar 2017

Sent to Hammerfest and Statens vegvesen region nord 2 minutes later

Hei. Synes det er svært dårlig brøytet mellom krysset ved Øvreveien og til krysset ved Skiveien. Dette er en skolevei for mange barn, og det er bare plass til en bil i bredden da det egentlig skal være plass til to. Det er store sneskavler ned mot Kvalsvikveien, og det er svært synd at det ikke blir skikkelig brøytet i denne delen av Skytterveien, da resten av Skytterveien blir brøytet skikkelig.

Svært ofte når jeg har vært ute å måkket snø foran garasjen vår, kommer brøytebilen og legger en svært tung og stor kant foran garasjen slik at all den jobben jeg har gjort i forkant er bortkastet. Det er en del av en offentlig vei foran den garasjen, og da mener jeg at det skal brøytes ordentlig foran den også. Jeg har ikke problemer med å måkke snøen på nytt, men når jeg ikke er her må min bestemor på snart 80 år ut å måkke det, og det er ikke å legge skjul på at det er unødvendig at hun skal slite med dette når brøytebilen kan legge ut skjæret å ta skikkelig foran den.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Problem løst

    State changed to: Løst

    Posted anonymously at 19:57, ons. 15 november 2017

  • Questionnaire filled in by problem reporter; State changed to: Løst, 19:57, ons. 15 november 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?