Tilbake til alle rapporter

Gatelys fungerer ikke. Oppenåsen 145.

Rapportert i kategorien Gatelys av Mari Håkenrud Svendsen 19:25, tir. 10 januar 2017

Sendt til Ringerike og Statens vegvesen region sør 5 minutter senere

Gatelyset ved siden av søpleskuret fungerer bare annen hver dag. Jeg bor i nr 145 og utenfor mitt kjøkkenvindu er det helt mørkt når det ikke fungerer,ikke koslig. Ble skiftet til LED-lys høsten 2016. Få det til å lyse hver dag,det gjør resten av gatelysene oppover og nedover gangveien her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Etter at jeg sendte inn klage på utelyset,så har det sluttet helt å lyse. Så nå er det helt mørkt 24 timer i døgnet hver dag.

    Publisert anonymt 07:50, man. 23 januar 2017

  • Gatelys har ikke fungert i det hele tatt over en lengre periode nå,ser ingenting ut av vinduet. Gjelder i oppenåsen. Alle andre gatelys fungerer oppi her,men det som er utenfor vårt hus fungerer ikke.

    Sendt inn av Mari Håkenrud Svendsen 22:32, ons. 25 januar 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:21, tir. 7 februar 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter