Tilbake til alle rapporter

Fartsdumper

Rapportert anonymt 17:15, fre. 27 januar 2017

Sendt til Brønnøy og Nordland mindre enn et minutt senere

Er noen fartsdumper som er satt opp. Vet ikke sikkert av hvem, men vil tro det er velforeningen i rekkehusene der. De ødelegger bilene da vi kjører over dem for å komme hjem. Det er ikke asfalterte dumper, men lignende som er på vedlagt bilde.

Selvfølgelig er jeg helt enig i at fartsgrensen på stedet må holdes og at det skal gjøres tiltak for å overholde dette, men dette er for drøyt. Vi må ned i 10 km/t for å komme over dem sånn høvelig greit. Folk som kommer på besøk stopper helt opp da de er redd for bilene og at disse ikke blir brukt noen andre plasser i byen, av en grunn.

Det skal også nevnes at beboerne der ofte parkerer i veien selv om det er plass i oppkjørselen deres, om det er for å tvinge oss på fartsdumpen vet jeg ikke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter