Back to all reports

Høye is-skavler og sporete vei

Reported in the Snøbrøyting category anonymously at 16:57, man. 6 mars 2017

Sent to Sør-Odal and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

I lengre tid har det nærmest vært uframkommelig i P. G. Mangsets veg. I mildvær blir det mye slaps som ikke blir fjernet av brøytemannskap. Da det fryser til igjen fører dette til tre 20-30 cm dype spor hvorav det midterste må deles av møtende biler. Ofte blir dette for trangt og man må prøve å komme seg ut av de dype sporene - noe som er risikabelt med tanke på sleng på bilen med påfølgende fare for å slenge bort i møtende kjøretøy.

I fjor vinter fikk undertegnede skader på bilen fordi en møtende bil fikk sleng på bilen som følge av manglende grusing av P. G. Mangsets veg. I år er det verre enn noensinne og man må kjøre på fortauet for å prøve å unngå å havne ned i de dype sporene. Her hjelper det ikke med grus - det må skrapes kraftig! Veien er i utgangspunktet altfor smal, og om vinteren er det en utfordring å møtes for to vanlige biler fordi brøytemannskapet brøyter veien enda smalere.

Lang bakke med uoversiktelige svinger, store is-skavler, dype spor og blank is er ingen god kombinasjon. Håper dette blir gjort noe med umiddelbart!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:44, tir. 4 april 2017

  • Det skjedde ingenting, men været ordnet med smelting av is til slutt. Ikke tilfredsstillende at det er værgudene som må ordne opp i en vei som var svært trafikkfarlig både for møtende biler og myke trafikanter!

    Posted anonymously at 12:44, tir. 4 april 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?