Tilbake til alle rapporter

Mangelfull oppfølging og snømåking

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Cecilie Smiseth 14:55, tor. 9 mars 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Drammen 4 minutter senere

Siden 23 februar har strøkasse utenfor Rognlibakken 2 vært tom dette gjorde at undertegnede måtte ty til offentlig transport for å komme til jobb, som igjen ente i at jeg kom for sent til jobb:-( Strøkasse bli fylt opp den 6 mars. I dag måtte jeg ta igjen toget pga mangelfull brøyting ned Rognlibakken. Problemet er at veier fra Skogerveien/Rognlibakken er steng pga skifting av vannrør/ledninger. Siden dette utbedres så skaper dette problemer hos flere av oss som bor nederst i Rognlibakken.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Pga mangelfull måking, strøing og fylle opp stråkasse måtte jeg ty til offentlig transport til jobb, og det gjorde at jeg kom for seint til jobb ved tre tilfeller. Når man må mase i neste to uker på tom strøkasse så blir det irriterende når veien er stengt på nedsiden også. Takk for en utfordrende vinter. Godt jeg har en jobb som overlevde uten meg. Håper dette blir forbedret til neste vinter

    Sendt inn av Cecilie Smiseth 21:58, tir. 11 april 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter