Tilbake til alle rapporter

Hullete vei blir aldri fikset

Rapportert i kategorien Hull i vei av Tore Bleken 09:29, fre. 10 mars 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Stokke 1 minutt senere

Denne veistubben, de første par hundre meterene på Bekkeveien fra 303/Vatninga har ikke blitt asfaltert på evigheter. Derimot har den blitt lappet på ut dusintalls ganger til alles frustrasjon. Timer etter lappinga er veien verre enn før! Nå ligner veistubben en krøttersti i Nepal.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:54, man. 10 april 2017

  • Veien har blitt klattet på to ganger de siste ukene, og er nå enda verre enn før! De dypeste hullene er der fortsatt mens de store (i omfang) hullene nå har blitt til opphevde plattformer. Helt utrolig at det ikke har skjedd ulykker under slalomkjøringen man blir tvunget inn i.

    Sendt inn av Tore Bleken 08:54, man. 10 april 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter