Tilbake til alle rapporter

Dårlig brøytekunnskap?

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 08:45, ons. 29 mars 2017

Sendt til Statens vegvesen region nord og Vågan 5 minutter senere

E10 mellom Gimsøybrua og Hopen har i flere år vært "preget" av brøytesjåfører som ikke brøyter langt nok ut i veikanten. Det er ikke sjelden at det er 0,5-1 meter på hver side av veien, som ikke er brøytet. Da blir det veldig trangt på midten for biler som møter hverandre (kan man enkelt si). Er det dårlig kunnskap hos brøytesjåførene som er årsaken til dette, eller er de redd for å legge seg langt nok ut? Veien er smal nok i utgangspunktet, og når man da mister 1-2 meter veibane i tillegg vinterstid, blir det en enda større utfordring å ferdes etter veien.

Håper dette er noe dere kan ta opp med dem, og gjerne sende dem ut for å brøyte denne strekningen på nytt i dag, særlig i retningen mot Svolvær

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Løst og løst fru Blom, men ble nå vår og sneen smeltet

    Publisert anonymt 08:55, fre. 21 april 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter